خواص و طرز تهیه دمنوش بهار نارنج

بهارنارنج شکوفه درخت نارنج است که این گل به غیر از عطر و رایحه سحرانگیزش دارای خواص دارویی بسیاری نیز می‌باشد. معمولا از بهار نارنج به چند صورتِ اسانس، عرق بهار نارنج، روغن، دمنوش و مربا فرآوری و استفاده می‌شود. برخی نیز برگ‌های تازه بهار نارنج را خشک کرده و از آن‌ها در معطر کردن چای استفاده می‌کنند.

خواص و طرز تهیه دمنوش بهار نارنج

خواص دمنوش بهار نارنج :

♦ مهم‌ترین تاثیر این دمنوش بروی سیستم عصبی افراد است. همچنین خاصیت آرامش‌بخش و ضد اضطراب دارد.

♦ اشتهاآور و ضد سرفه است.

♦ برای رفع بی‌خوابی نیز توصیه شده است.

♦ مشکلات نفخ و ورم معده را برطرف می‌کند.

♦ نوشیدن این دمنوش باعث کاهش سر دردهای عصبی می‌شود.

 

طرز تهیه دمنوش بهار نارنج:

برای تهیه این دمنوش کافیست در قوری یا کتری مناسبی به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری سر خالی بهار نارنج و یک لیوان آب جوش (تقریبا ۱۰۰ گرم) بریزید. سپس قوری را روی حرارت غیر مستقیم به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا دمنوش آماده شود. این نوشیدنی گرم لذیذ را به همراه عسل شیرین کرده و میل نمائید.

 

دمنوش بهار نارنج و دارچین

۱ ق م بهارنارنج خشک
۱ استکان آب جوش
۲ عدد چوب دارچین

مراحل

آب رو بذارید جوش بیاد، بریزید تو قوری. بهارنارنج و دارچین رو بهش اضافه کنید و بذارید ۲۰ دقیقه دم بکشه. با نبات میتونید نوش جان کنید

 

دمنوش بهار نارنج و گل محمدی

مواد لازم:

گل نارنج: 2 الی 3 گرم

شهد یا عصاره بهارنارنج: 2 قاشق مرباخوری

برگ گل‌محمدی: 2 گرم

آب جوش: یک لیوان

روش تهیه

 2 تا 3 گرم گل بهارنارنج را در لیوان ریخته و آب جوش را به آن اضافه نمایید. برای مدت 10 تا 15 دقیقه در لیوان را ببندید تا کاملا دم بکشد. سپس برگ گل‌محمدی و شهد بهارنارنج را اضافه کنید. می‌توانید در صورت دلخواه همراه با نبات سرو نمایید.

فوت آشپزی: می‌توانید از عرق گل‌محمدی یا بهار نارنج نیز برای خوش‌طعم شدن این دمنوش استفاده کنید.