ریحان بنفش، با نام علمی  Ocimum basilicum  گیاهی است از خانواده نعنائیان، که دارای برگ های معطر و خوشمزه ای است.

از ریحان بنفش در سبزی خوردن استفاده می شود. این گیاه بومی مناطق گرم آمریکا است که از برگ های این گیاه در سالاد هم استفاده می شود.

خواص ریحان بنفش در طب سنتی


خواص ریحان بنفش

ریحان بنفش ضد تورم می باشد.

سرشار از ویتامین های A,K,C می باشد.

برگ های سبزی ریحان خاصیت ضد سرطانی دارند.

سبب تقویت معده می شوند.

سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

دستگاه گوارش را تقویت کرده و در برابر بیماری های عفونی محافظت می کند.

در درمان سرما خوردگی و بر طرف کردن حالت تهوع مفید است.

موجب گردش خون می شود.

در پاک سازی و شفاف سازی پوست موثر است.


منبع: منصوری