زردآلو در بارداری : مواد مغذی لازم در بارداری عبارتند از پروتئین ها، فولیک اسید، ید کلسیم و آهن. برخی از این مواد مغذی در زردآلو وجود دارند. زردآلو ماده ای مغذی در رژیم غذایی مادر است. اما بهتر است پیش از خوردن حتما آن را بشویید


خواص و مضرات زردآلو در بارداری

مصرف زردآلو در بارداری چه خواص و زیانی دارد؟

مواد مغذی لازم در بارداری عبارتند از پروتئین ها، فولیک اسید، ید کلسیم و آهن. برخی از این مواد مغذی در زردآلو وجود دارند. زردآلو ماده ای مغذی در رژیم غذایی مادر است. اما بهتر است پیش از خوردن حتما آن را بشویید تا باکتری ها و مواد مضر که باعث بیماری هایی مانند لیستروسیس می شود از بین برود.


خواص زردآلو در بارداری

زردآلو مانند هلو، گیلاس و بادام است. مطالعات نشان می دهد مصرف روزانه این ماده برای بدن مناسب است.

زردآلو غنی از مواد معدنی مانند سیلیکون، فسفر، پتاسیم، آهن و کلسیم است.

مقدار زیاد آهن، مس و کبالت به جلوگیری از کم خونی در بارداری، کمک می کند.

مادر باردار به سیصد کالری انرژی نیاز دارد تا نیازهای جنین در حال رشد را تامین کند.
 

مصرف زردآلو در دوران بارداری 

مصرف کالری باید مطابق با نیازهای روزانه باشد.خواص زردآلو در دوران بارداری زردآلو همراه با سبزیجات و میوه ها غنی از رتینول است.

این مواد غنی از آهن هستند. خانم باردار باید روزانه سی میلیگرم آهن مصرف کند تا از کم خونی جلوگیری شود.


زردآلو خشک شده در بارداری

زردآلو به عنوان داروی گیاهی در بارداری استفاده می شود.

شیره درخت برای درمان ناباروری، اسپاسم و خونریزی مناسب است.


خواص زردآلو در دوران بارداری

مطالعات نشان می دهد دانه زردآلو در بارداری نباید مصرف شود زیرا باعث نقص تولد می شود.

زردآلو معمولا خشک می شود و غنی از کلسیم، فولیک اسید آهن و فیبر است. این میوه خشک انتخابی خوب برای کاهش اشتها می باشد. 


خطرات مصرف زردآلو در بارداری

اگرچه زردآلو خواص زیادی دارد اما باید در مصرف آن دقت کنید. مصرف بیش از حد هیچ چیزی خوب نیست و عوارض جانبی به دنبال دارد.

مصرف بیش از حد زردآلو بر سیستم عصبی تاثیر می گذارد و مشکلاتی در بارداری ایجاد می کند.

اگر زردآلو نرسیده بخورید مشکلات معده ایجاد می شود.

زردآلو غنی از دی اکسید سولفور است که باعث واکنش های آلرژیک می شود.

بنابراین اگر نسبت به سولفیت حساسیت دارید بهتر است زردآلو نخورید.

هسته زردآلو حاوی ماده شیمیایی لاتریل است که باعث ناراحتی بدن می شود. بنابراین هسته زردآلو را خارج کنید.

مصرف بیش از حد زردآلو باعث سردرد و سرگیجه در بارداری می شود.

زردآلویی که تلخ است مقدار زیادی آمیگدالین، نوعی ماده سمی که از آمیگدالین گلیکوزید در هنگام هضم ترشح می شود، دارد.این اسیدها باعث استفراغ و گرفتگی عضلات می شود.

مقدار زیاد این اسید باعث فلج تنفسی می شود.


نکاتی در خصوص مصرف زردآلو در بارداری

زردآلو ارزش دارویی دارد. اگر یک تا سه بار در هفته زردآلو بخورید مشکلی ایجاد نمی شود.

در بارداری معمولا به مقدار یازده تا شانزده کلیوگرم افزایش وزن دارید.بنابراین سعی کنید در خوردن موادغذایی ملاحظه کنید.

برای اطمینان از سلامت خود پیش از مصرف هر ماده غذایی با پزشک خود مشورت کنید.


منبع: طیف نما